SÄHKÖURAKOINTI

Toteutamme projektit vuosikymmenten kokemuksella. Olemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani sekä tunnettu työn laadukkaasta toteutuksesta, sovitun aikataulun mukaisesti.

Sähkötyöt Turun seudulla vuosikymmenten kokemuksella niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin. Ota yhteyttä, toteutamme sovitut työt asiakkaan tarpeen mukaan urakka- tai tuntityönä.

 

Ota yhteyttä

Jari Suominen

Tarjouslaskenta
jari.suominen@honkaoy.fi

Muut palvelut

PUTKIURAKOINTI

LVI-urakoinnin saralla meiltä löytyy pitkän linjan kokemus erilaisista kohteista. Esimerkiksi omakotitaloista, rivitaloista sekä kerrostaloista aina suurempiin julkisen sektorin projekteihin jäähalleista sairaalatekniikkaan.

Vuosien kokemuksella osaamme kartoittaa kohteen vaatimustason ja sen vaatimat resurssit oikein. Tämä takaa onnistuneen lopputuloksen.

LVI-Asennus ja huolto

Toteutamme putki- ja kylpyhuoneremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin. Osaamisalueeseen kuuluvat myös kiinteistöjen LVIS-huolto ja korjaustyöt.

Käytössämme on hyvin varustellut huoltoautot, joilla hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin sähkö- ja putkiasennukset.

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Kun etsit palveluita luotettavalta LVI- ja sähköurakoinnin osaajalta, tee työtilaus tai ota yhteyttä meihin.

Talotekniikka Honka Oy

Pronssikuja 1, 21410 Vanhalinna