Asennus ja huolto

Toteutamme putkiremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin. Oli kyseessä sitten vuotava hana, uuden pesukoneen asennus, ota yhteyttä niin sovitaan tapaamisaika.

 

Toteutamme putkiremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin. Osaamisalueeseen kuuluvat myös kiinteistöjen LVIS-huolto ja korjaustyöt.

Käytössämme on hyvin varustellut huoltoautot, joilla hoidamme vianmääritykset sekä asennustyöt, hanan vaihdosta laajaan talotekniikan uusimiseen.

Tavoitteemme on asiakkaidemme kokonaisvaltainen palvelu ja olemme saaneet erinomaista palautetta nopeasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta.

Muut palvelut

PUTKIURAKOINTI

Talotekniikan saralla meiltä löytyy pitkän linjan kokemus erilaisista kohteista. Esimerkiksi omakotitaloista, rivitaloista sekä kerrostaloista aina suurempiin julkisen sektorin projekteihin jäähalleista sairaalatekniikkaan.

Vuosien kokemuksella osaamme kartoittaa kohteen vaatimustason ja sen vaatimat resurssit oikein. Tämä takaa onnistuneen lopputuloksen.

SÄHKÖURAKOINTI

Sähköyöt Turun seudulla vuosikymmenten kokemuksella niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin. Toteutamme sähköasennukset ja -saneeraukset ammattitaidolla sovittujen aikataulujen puitteissa.

Ota yhteyttä, toimitamme sovitut työt asiakkaan tarpeen mukaan urakka- tai tuntityönä.

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Kun etsit palveluita luotettavalta LVI- ja sähköurakoinnin osaajalta, tee työtilaus tai ota yhteyttä meihin.

Talotekniikka Honka Oy

Pronssikuja 1, 21410 Vanhalinna