PUTKIURAKOINTI

Toteutamme LVI-projektit vuosikymmenten kokemuksella sovittujen aikataulujen mukaisesti. Olemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani sekä tunnettu työmme laadukkaasta jäljestä.

LVI-urakoinnin saralla meiltä löytyy pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisista kohteista. Esimerkiksi omakotitaloista, rivitaloista sekä kerrostaloista aina suurempiin julkisen sektorin projekteihin jäähalleista sairaalatekniikkaan.

Toteutamme LVI-työt asiakkaan tarpeiden mukaan kokonais- tai erillisurakkana.

Käytämme työmaalla omaa laatujärjestelmää, jolla varmistamme työn laadun ja dokumentointiin käytämme CONGRID-palvelua. Tehokkuuden varmistamiseksi nimeämme jokaiselle työmaalle työnjohtajan sekä etumiehen. Mittaus- ja säätötyö on tärkeä osa lopputulosta ja meillä on omat kokeneet säätömiehet.

OTA YHTEYTTÄ

Jari Honka

Tarjouslaskenta
jari.honka@honkaoy.fi

Muut palvelut

SÄHKÖURAKOINTI

Sähköyöt Turun seudulla vuosikymmenten kokemuksella niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin. Toteutamme sähköasennukset ja -saneeraukset ammattitaidolla sovittujen aikataulujen puitteissa.

Ota yhteyttä, toimitamme sovitut työt asiakkaan tarpeen mukaan urakka- tai tuntityönä.

LVI-Asennus ja huolto

Toteutamme putki- ja kylpyhuoneremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin. Osaamisalueeseen kuuluvat myös kiinteistöjen LVI-huolto ja korjaustyöt.

Käytössämme on hyvin varustellut huoltoautot, joilla hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin sähkö- ja putkiasennukset.

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Kun etsit palveluita luotettavalta LVI- ja sähköurakoinnin osaajalta, tee työtilaus tai ota yhteyttä meihin.

Talotekniikka Honka Oy

Pronssikuja 1, 21410 Vanhalinna