Palvelut

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Palveluihimme kuuluu korjausrakentaminen, LVI-urakointi, sähköurakointi, vesijohto- ja linjasaneeraus, PILP-saneeraus sekä asennus ja huoltopalvelut.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisen projektit ammattitaidolla sovittujen aikataulujen puitteissa. Olemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani sekä tunnettu työn laadukkaasta toteutuksesta.

Emme ole vain projektinjohtourakoitsija, näin pystymme varmistumaan siitä, että toimimme aikataulussa lupaustemme mukaisesti.

Talotekniiikka

Talotekniikan saralla meiltä löytyy pitkän linjan kokemus erilaisista kohteista. Esimerkiksi omakotitaloista, rivitaloista sekä kerrostaloista aina suurempiin julkisen sektorin projekteihin jäähalleista sairaalatekniikkaan.

Vuosien kokemuksella osaamme kartoittaa kohteen vaatimustason ja sen vaatimat resurssit oikein. Tämä takaa onnistuneen lopputuloksen.

Asennus ja huolto

Toteutamme putki- ja kylpyhuoneremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin.
Osaamisalueeseemme kuuluvat myös kiinteistöjen lvis-huolto ja korjaustyöt.

Tavoitteemme on asiakkaidemme kokonaisvaltainen palvelu, toteutamme remontteja esimerkiksi hanan asennuksesta aina suurempiin huoltotöihin.

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Kun etsit palveluita luotettavalta LVIS- ja korjausurakoinnin osaajalta, tee työtilaus tai ota yhteyttä meihin.

Talotekniikka Honka Oy

Pronssikuja 1, 21410 Vanhalinna