Palvelut

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Palveluihimme kuuluu putkiurakointi, sähköurakointi, vesijohto- ja sähkösaneeraus sekä lvi- ja sähköasennukset.

SÄHKÖURAKOINTI

Sähköyöt Turun seudulla vuosikymmenten kokemuksella niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiin. Toteutamme sähköasennukset ja -saneeraukset ammattitaidolla sovittujen aikataulujen puitteissa.

Ota yhteyttä, toimitamme sovitut työt asiakkaan tarpeen mukaan urakka- tai tuntityönä.

PUTKIURAKOINTI

Putkiurakoinnin saralla meiltä löytyy pitkän linjan kokemus erilaisista kohteista. Omakotitaloista, rivitaloista sekä kerrostaloista aina suurempiin julkisen sektorin projekteihin jäähalleista sairaalatekniikkaan.

Vuosien kokemuksella osaamme kartoittaa kohteen vaatimustason ja sen vaatimat resurssit oikein. Tämä takaa onnistuneen lopputuloksen.

LVI-Asennus ja huolto

Toteutamme putkiremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin.
Osaamisalueeseemme kuuluvat myös kiinteistöjen lvis-huolto ja korjaustyöt.

Tavoitteemme on asiakkaidemme kokonaisvaltainen palvelu, toteutamme remontteja esimerkiksi hanan asennuksesta aina suurempiin huoltotöihin.

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Kun etsit palveluita luotettavalta LVI- ja sähköurakoinnin osaajalta, tee työtilaus tai ota yhteyttä meihin.

Talotekniikka Honka Oy

Pronssikuja 1, 21410 Vanhalinna