Korjausrakentaminen

Toteutamme korjausrakentamisen projektit vuosikymmenten kokemuksella. Olemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani sekä tunnettu työn laadukkaasta toteutuksesta, sovitun aikataulun mukaisesti.

 Toteutamme korjausrakentamisen projektit vuosikymmenten kokemuksella sovittujen aikataulujen puitteissa. Olemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani sekä tunnettu työmme laadukkaasta jäljestä. Talotekninen peruskorjaus on ydinosaamistamme.

Ajatusmallimme perustuu kokonaisvaltaiseen urakointiin, omiin työntekijöihin (putki-, sähkö- ja rakennustyöt) sekä työnjohtoon. Emme ole vain projektinjohtourakoitsija, näin pystymme varmistumaan siitä, että toimimme aikataulussa lupaustemme mukaisesti.

Ota yhteyttä

Veijo Forsman

Tarjouslaskenta
040 719 0244
veijo.forsman@honkaoy.fi

Muut palvelut

Talotekniiikka

Talotekniikan saralla meiltä löytyy pitkän linjan kokemus erilaisista kohteista. Esimerkiksi omakotitaloista, rivitaloista sekä kerrostaloista aina suurempiin julkisen sektorin projekteihin jäähalleista sairaalatekniikkaan.

Vuosien kokemuksella osaamme kartoittaa kohteen vaatimustason ja sen vaatimat resurssit oikein. Tämä takaa onnistuneen lopputuloksen.

Asennus ja huolto

Toteutamme putki- ja kylpyhuoneremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin. Osaamisalueeseen kuuluvat myös kiinteistöjen LVIS-huolto ja korjaustyöt.

Käytössämme on hyvin varustellut huoltoautot, joilla hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin sähkö- ja putkiasennukset.

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Kun etsit palveluita luotettavalta LVIS- ja korjausurakoinnin osaajalta, tee työtilaus tai ota yhteyttä meihin.

Talotekniikka Honka Oy

Pronssikuja 1, 21410 Vanhalinna