Asennus ja huolto

Toteutamme putki- ja kylpyhuoneremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin. Oli kyseessä sitten vuotava hana, uuden pesukoneen asennus tai tarve kylpyhuoneremontin konsultointiin, ota yhteyttä niin sovitaan tapaamisaika.

 

Toteutamme putki- ja kylpyhuoneremontit asuntoihin, omakotitaloihin ja toimitiloihin. Osaamisalueeseen kuuluvat myös kiinteistöjen LVIS-huolto ja korjaustyöt.

Käytössämme on hyvin varustellut huoltoautot, joilla hoidamme vianmääritykset sekä rakennusalan tuotteiden asennustyöt hanan vaihdosta aina laajaan talotekniikan uusimiseen.

Tavoitteemme on asiakkaidemme kokonaisvaltainen palvelu ja olemme saaneet erinomaista palautetta nopeasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta.

Muut palvelut

Talotekniiikka

Talotekniikan saralla meiltä löytyy pitkän linjan kokemus erilaisista kohteista. Esimerkiksi omakotitaloista, rivitaloista sekä kerrostaloista aina suurempiin julkisen sektorin projekteihin jäähalleista sairaalatekniikkaan.

Vuosien kokemuksella osaamme kartoittaa kohteen vaatimustason ja sen vaatimat resurssit oikein. Tämä takaa onnistuneen lopputuloksen.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisen projektit ammattitaidolla sovittujen aikataulujen puitteissa. Olemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani sekä tunnettu työn laadukkaasta jäljestä.

Toteutamme vesijohto- ja linjasaneerakset, talotekninen peruskorjaus on ydinosaamistamme.

Palvelemme rakennuttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia. Kun etsit palveluita luotettavalta LVIS- ja korjausurakoinnin osaajalta, tee työtilaus tai ota yhteyttä meihin.

Talotekniikka Honka Oy

Pronssikuja 1, 21410 Vanhalinna